Over mij

foto overmij
Welkom op mijn website!


Ik ben een resultaatgerichte inkoper met een voorliefde voor samenwerken. Mijn doel is waarde toevoegen aan mijn klanten, altijd gericht op kwaliteitsverbetering van de inkoopprocessen.

Sinds mijn eerste logistieke functie medio jaren '80 bij de Koninklijke Vliegtuigenfabriek Fokker, heb ik altijd met veel plezier als inkoper gewerkt. Veelal voor mooie technologische producten voor vliegtuigen en in de ruimtevaart. Ook ben ik een ervaren projectinkoper in complexe bouwprojecten. voor zowel nieuwbouw, restauratie als renovatie. De inkoop van een compleet dienstenpakket pak ik net zo makkelijk en graag op.

Als inkoper ben ik de strategische sparringpartner op directieniveau, een inkoopconsultant die op vele terreinen kennis en kunde inbrengt. Door de diversiteit aan werkgevers en opdrachtgevers verdiep ik mij dagelijks in nieuwe producten, diensten en markten.


Nieuw elan en blijven innoveren houden mij scherp en fris. Daarom koos ik er in 2010 voor mijn eigen bedrijf in inkoopadvisering te starten. Mijn ruime ervaring in het inkopen voor de primaire en secundaire bedrijfsprocessen pas ik met veel succes toe bij uiteenlopende opdrachtgevers en projecten. Ik ben door mijn expertise direct inzetbaar en zie snel waar kansen liggen en oplossingen nodig zijn. Mijn sterktes: passievol, betrokken en vernieuwend. Mijn klanten waarderen mij als een scherp onderhandelaar, volgens een helder plan met een resultaatgerichte aanpak.

Klik hier voor een kleine selectie uit mijn werkzaamheden en projecten.

In mijn vrije tijd ben ik een enthousiast hardloper, graag door de duinen en over het strand waar ik met vrouw en dochter vlakbij woon. Ik heb inmiddels aan vele honderden loopjes en wedstrijden meegedaan, met als hoogtepunten twee keer de marathon van New York. Of dat er ooit nog een keer van komt ... ?
Eigenlijk houd ik wel van alle sporten, ik ga altijd naar de hockeywedstrijden van mijn dochter en zit vaak op de tribune van mijn favoriete voetbalclub. Ik kom tot rust bij het lezen van lekkere dikke weekendkranten en af en toe een goede thriller.

Kennis maken?

Neem contact met mij op

info@chriskokinkoopadvies.nl

Telefoon: +31 (0)6 463 53 818

"Ik zeg wat ik doe
 en ik doe wat ik zeg"

Copyright 2021 Chris Kok Inkoopadvies | Webdesign Buro Zutphen